Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö on uusi.casinon sitova asiakirja, jossa selitetään mitä käyttäjän tietoja käsittelemme ja miten niitä käsitellään.

Kaikkia käyttäjien henkilötietoja käsitellään lain mukaisesti ja noudatamme tietojen käsittelyssä ja niiden säilyttämisessä voimassa olevia lakeja ja suosituksia.

Tämä tietosuojakäytäntö on uusi.casinon itse laatima seloste, eikä se missään tapauksessa korvaa laissa määriteltyjä tietosuojalakeja. Lopullinen ohje tietosuojasta ja sen asianmukaisuudesta on aina aktiivinen voimassa oleva laki.

Tietojen käsittelijä

Kaikkia käyttäjien tietoja käsittelee ensisijaisesti uusi.casino siinä laajuudessa, joka on määritelty tässä tietosuojakäytännössä. Sivustomme voi kuitenkin kasvaa ja mukaan voi tulla uusia kumppaneita. Nämä kumppanit voivat haluta tietoja markkinatutkimusten tekemiseen ja avustaa meitä tarjousten sekä käyttäjäkokemusten optimoinnissa.

Kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät käyttäjien tietoja, tullaan virallisesti valtuuttamaan siihen voimassa olevalla sopimuksella. Ainoastaan siinä tapauksessa, että uusi.casino ostetaan toisen yrityksen toimesta, tullaan tietosi toimittamaan kolmannelle osapuolelle. Jos tämä tapahtuu, on käyttäjän itsensä vastuulla perehtyä uuden yrityksen käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöön.

Miksi ja mitä henkilötietoja käytetään?

Käyttäjiltä kerättyjen tietojen luonne voi vaihdella ajan mittaan verkkosivuston kehittyessä ja palvelun toimintojen lisääntyessä. Päivityksissä otetaan kuitenkin huomioon kaikki mahdolliset muutokset ja ne tullaan myös lisäämään tietosuojakäytäntöön.

Tällä hetkellä keräämme seuraavia tietoja ja alla on tarkennettu myös tarkoitus, miksi niitä kerätään:

  • Henkilötiedot – Näitä ovat nimi, sähköpostiosoite, sukupuoli, syntymäaika ja puhelinnumero. Antamalla näitä tietoja, hyväksyt samalla niiden käyttämisen suoramarkkinointiin. Uusi.casino ei kuitenkaan koskaan myy tai luovuta näitä tietoja eteenpäin.
  • Laitteen tiedot ja IP-osoite – Tämän avulla pystymme seuraamaan sitä, minkälaisista laitteista sivustoamme käytetään. Sen avulla pystymme kehittämään sivustoamme oikeaan suuntaan. Laitetietoja ei kuitenkaan pystytä yhdistämään suoraan kehenkään henkilöön. IP-osoite rekisteröityy palvelimelle automaattisesti käyttäjän vieraillessa sivustolla.
  • Evästeet – Evästeiden kerääminen auttaa meitä parantamaan palveluamme. Käyttäjä pystyy itse valitsemaan mitä evästeitä käytämme ja kuinka pitkään niitä säilytetään. Evästeiden avulla voimme myös parantaa käyttäjän tulevia käyntikertoja sivustolla.

Henkilötietojen kerääminen on tärkeää nimenomaan sivuston palvelujen kehittämisessä ja käyttäjäkokemusten parantamisessa. Niiden avulla autamme sinua saamaan paremman henkilökohtaisen kokemuksen sivustolla. Käsittelemme tietojasi vain sinun suostumuksellasi, joten kun rekisteröidyt sivustolle, annat meille samalla luvan käsitellä tietojasi tässä tietosuojakäytännössä määritellyllä tavalla.

Henkilötietojen jakaminen

Uusi.casinolla on paljon yhteistyökumppaneita, joiden kanssa työskentely on tärkeää, jotta voimme optimoida juuri sinulle sopivan käyttökokemuksen. Käytämme erilaisia optimointityökaluja, kuten Google Analytics. Kumppanimme voivat pyytää tietoja sivustomme liikenteestä ja väestötiedoista. Jakaessamme tietoja kumppaneillemme on niiden tarkoitus ainoastaan auttaa juuri sinulle sopivien tarjousten optimoinnissa sekä yhdistää sinut etsimiisi tuotteisiin.

Suoramarkkinointi

Kuten sanottu, tietojen käyttämisen tarkoitus on optimoida paras käyttökokemus juuri sinulle. Voit liittyä suoramarkkinointiin ja sinulla on myös täysi oikeus lopettaa se milloin tahansa.

Tietojasi käytetään siten, että pystymme lähettämään sinulle mainoksia ajankohtaisista aiheista ja myös muista mahdollisista tarjouksista ja uutisista.

Pystyt itse hallitsemaan suoramarkkinoinnin laajuutta ja intensiteettiä kertomalla meille toiveistasi, mieltymyksistäsi ja asettamalla rajoituksia ottamalla yhteyttä verkkosivustolle.

Henkilötietojen säilytys

Tietojasi säilytetään niin kauan kuin se on tarpeellista markkinointialoitteiden tekemiseksi. Tietojen säilyttäminen määräajaksi palvelimillamme on myös laissa määritelty. Kun määräaika täyttyy emmekä enää tarvitse tietojasi tulemme poistamaan mainitut tiedot. Jos haluat rajoittaa omien tietojesi käyttöä voit ilmoittaa siitä meille ja kertoa mitkä tietyt tiedot haluat meidän poistavan.

Oikeus poistaa tiedot

Sinulla on täysi oikeus tulla unohdetuksi, eli pyytää tietojesi poistoa palvelimiltamme. Voit lähettää siitä meille sähköpostia ja pyytää tietojesi pyyhkimistä. Lainsäädäntö voi erikseen määritellä määräajan, jona aikana tiedot tullaan poistamaan.

Sinulla on myös täysi oikeus pyytää selvitystä siitä, miten, missä ja milloin olemme käyttäneet henkilökohtaisia tietojasi. Kun olemme toimittaneet selvityksen sinulle, voit sen jälkeen itse määritellä ja rajoittaa tiettyjä käyttötarkoituksia henkilötiedoillesi. Voit myös pyytää meiltä, että emme käytä henkilökohtaisia tietojasi markkinakohtaisiin toimiin sekä meidän että kumppaniemme toteutuksen toimesta.